Just Dance!


Vi dansar så grannarna tror att festen har fortsatt. Vi älskar att AppelTv 2nd generation har en live funktion. Vi kör Just Dance, vi har laddat ner appen på våra telefoner så vi alla kan vara med! 
Sjukt kul! 

Klockrent!

Det kanske verkar som att jag är lite besatt av träning... Så är det nog lite. Fast det är en positiv besatthet. Jag älskar det ju! Jag mår bra av det!
Jag fick en ny pulsklocka i present. Den har jag på mig hela dagen, den registrerar vad jag gör och när jag sportar kompletterar jag med pulsbandet så att den registrerar min puls. Det är hög intressant. 
Det finns en app också så jag kan se ännu mera överskådligt vad jag gjort. 

Kolla här. Igår var jag och tränade. 
Effektiv högintensiv träning i 1 timma. Men det som är skrämmande är ju att jag sitter på mitt arsle i nästan 10 timmar! Det är ju sjukt! Tur att jag kan stå upp och jobba. Det blir mera sånt! 
Väldigt intressant är det iaf. 


4.0Jag hade svinkul på min 40-årsfest! 
Sannerligen ett minne för livet. Vi borde ha fler fester. Vi har ju så roligt tillsammans! Som sagt väldigt lyckad kväll. Jag är evigt tacksam för alla som kom och förgyllde kvällen. Givetvis även tacksam för alla fina presenter och hälsningar! 

På min födelsedag var vi trötta, stora som små. Vi åt en mysig brunch tillsammans med barnen. Sen chillade vi hemma. Perfekt dag efter en perfekt kväll!