Galet god Semifredo

Om jag bara får ett val i livet. Att välja en enda efterrätt att äta och inget mer efter det.
Som ja tex en sista måltid. Då skulle nog det här kvala in som ett vinnaralternativ. SÅ djävulskt gott är det!
Det verkar så svårt men skenet bedrar... Det är en simpel uppgift för en vinnare. 

-Galet god Semifredo-

Det här behöver du:

* Frystid, ja semifredon är ju en glass, den ska stå i frysen minst 4 timmar så tid är key här.
 (Jag gjorde den här kl.17 och vi åt den vid kl. 21)

* 3 skålar, en elvisp, en slev och en form!

4 ägg
2 msk socker
5 dl vispgrädde
2 marängbottnar
½ burk Nutella





To do it:
* Ta den första skålen, kläck äggen men viktigt är att du separera vitorna i en stor skål och gulorna i en av dom andra skålarna.
* Vispa vitorna med 1 msk socker till ett hårt skum (vända upponer tricket ska funka)
* Vispa gulorna ljusgula med 1 msk socker.
* Vispa grädden till fluff fluff.

* Vänd försiktigt ner allt i en bunke.


* Klicka ner (eller häll microvarm) nutellan i röran och fortsätt att vara lätt på foten, nej handen.


* Lägg en marängbotten i botten i formen, krossa den andra i mellanstora bitar, ner i röran.


* Sen välter du ner allt i formen.


* In i frysen. Brrrr.
Klart 4 timmar senare. Servera med färska jordgubbar eller andra friska bär, gott kaffe är ett måste!

Det här är  enkelt. GÖR det här nu.
Jag kan dyrt och heligt lova dig att du kommer bli korad till världens bästa i alla kategorier. OAVSETT!

Ja jag åt av den och njöt som det vore min sista måltid. Socker är så sjukt gott.
Idag är det en ny vecka!