Sommarlov! 27,4 grader hos morfar Johan, t...

img_6665 (MMS)

Sommarlov! 27,4 grader hos morfar Johan, tur att det är så nära ner till badet. Ser ni Vincent? Krummiluren som hoppar i? Lycka i ett hopp! Sommarlov som man minns det själv. Tjong i burken

Rea is da shit

Jag är ju smått besatt av att shoppa och med denna urtrista pengasituation jag befinner mig i nu..Ja det går inte hand i hand direkt. Jag får äta vatten och bröd resten av månaden. Nej, jag menar bara vatten, bröd äter jag ju inte.
Attans!

Mina Reafynd. Inte till barnen. Till MIG!

*Replay jeans. Skönt då slipper jag gå omkring i mitt enda fungerande par!!!
*Odd Molly Tunika. I love it. 50%
*Finest selection linne 50%
*Only svart T-shirt 50%
F*inest Selection t-shirt/blus 70% men jag fick det för 50% !!! När jag gick tillbaka så berättade dom att den var felmärkt och skulle inte alls vara på rean. Ha! 50% Fick den för 50%
*Träskor Complement 30%

Jag hoppas att jag får ha på mig kittet snart. Det är lite varmt just nu.

Trevliga nyheter

Wow, det var trevliga nyheter! Sa Vincent. Jag log med hela hjärtat. Han sa så när jag berättade att Pappa Fredrik slutade tidigare idag, så vi kunde sticka i väg till stranden för ett dopp i sjön. 
Trevliga nyheter. Jag älskade sekunderna efter han sa så, hela jag blev varm av kärlek. Jag älskar hans mysiga kommentarer. Jag älskar konstigt nog alla varför han frågar. 120.000 gånger om dagen.

Kärlek.

Vissa dagar är inte fullt så kärleksfulla med en blivande sexåring. Det är mycket som kan gå fel.
Det är mycket som går fel. Men det fina i kråksången är att han lär sig. Jag lär mig. Det händer så mycket inom en liten person i den åldern. Tufft. Samtidigt är det så spännande, att se resan som heter växa upp, uppväxt. Det är även väldigt tungt. Uttömmande. Matt. Frågetecken. Vad tusan hände.

Regeln är ju (borde vara) att man får tänka, känna, tycka vad man vill - men inte bete sig hur som helst.

Jag försöker verkligen tänka på det och få honom förstå.


Idag kastade han sina blöta shorts i mitt ansikte. Bara så där. Varför. "Jag ville inte ha dom hos mig" fick en varning på det. Jag var så arg att jag kokade. Fick ett riktigt ärligt och skamset förlåt, sen pratade vi om Lego.

Heaven....


...and Hell