RitaAlice övar bokstäver. Det är väldig fokus på det just nu. Hon är hård mot sig själv, gillar inte när det blir fel.
Hon är så jäkla häftig, Alice är bäst i världen! Brorsan är underbar och unik han med, honom hinner jag inte fota, han är överallt och ingenstans. Kompisar hit och dit. Det är Stor skillnad på dom, en som just är all over the place och den andra som mellan ruscherna faktiskt gillar att pyssla! Sitta still och rita, prata och bara vara. Inget är rätt, inget är fel. 
Olika är bra. 


Miss youVi saknar Thailand! 

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Alice fortsatte att kräkas. Allt hon fick i sig kom upp lika fort. Mammahjärtat brast itu. Hon var svag och blev svagare  för varje timma. Vi som kan det här med kräksjuka testade allt. 


Vi beslöt således att efter 2,5 dagar med stackars Alice kräkandes att nu behövde vi hjälp!
Vi åkte till en liten klinik för att träffa en doktor. Hon sa ni måste till sjukhuset med flickan. Hon är uttorkad och det ska utredas vad det är hon fått i sig.

Sagt och gjort, jag ringde till vårt försäkringsbolag och de kopplade in SOS International. Snacka om proffs, dom kan sina grejer.
Vi åkte till ett sjukhus i Phuket town. Bangkok International Hospital, vi träffade en läkare, fyllde i papper och sen var vi inskrivna. Rummet och all pappersbyråkrati bakom var klart på 3 timmar. Vi fick vänta i ett väntrum, då åkte Fredrik och Vincent tillbaka till hotellet. Det var drygt att vänta och det är sannerligen inte en av mina bästa egenskaper.

Sen fick vi komma upp på barnavdelningen och till ett rum. De kopplade in Drippelidropp och gav medicin mot kräkningarna och det magonda och givetvis för att hon var uttorkad. Alice somnade och sov sött hela natten. Personalen sprang i rummet några gånger och jag sov dom en kratta men det är sånt man får ta.

Frulle- hon åt ingenting av det. Stekt potatis, korv och stekt ägg... Inte direkt vad man vill ha när man har varit kräksjuk!


15 timmar senare är hon friskare, piggare och sig själv igen. Vi får med oss lite medicin som vi ska ge i 2 dagar. 

Pysselfröken i farten!

Yes! Nu är vi klara här! High five!


Nu ska vi chilla våra sista dagar i landet! 
Hinna njuta men nu längtar jag faktiskt hem. Skönt att komma hem till vårt. Det  tog mer än vad jag trodde det skulle göra, det här med Alice sjuka, liksom tog udden av det hela. Vilket är helt okej såklart. Hon är ju nästan i topp och det är jag evigt tacksam för. Vi har haft 2 olika veckor. En med sol sol sol bad bad bad och toppen kul, sen den här veckan med molnigt väder och kräksjukt barn. 
Vi är ändå utvilade och så glada, batteriet är laddat! 
Glad och frisk tjej!