Jag kräks!

Jo det är sant, vi är magsjuka här hemma... Först ut var såklart Vincent, 11 av 18 barn på dagis är sjuka så det var ju lite väntat om vi säger så. För honom har det gått över på 2 dagar. Jag insjuknade igår kväll... Fyyy faaan va ont det gör, det är som att jag inte kan andas.

Surfar lite och försöker inte känna efter hur svag jag är.  Fredde kör alla huskurser som finns för att slippa, hoppas att det går bra, det får inte Bli kö till toan....

Har ni sett Rörstrands fina nya Fillippa K muggar: MOSAIK!

Happy Halloween! En arg och elak pumpagubb...

img_6807 (MMS)

Happy Halloween! En arg och elak pumpagubbe med huggtänder  beställdes av vår magsjuka son. Typ 1,5 timmar senare står gubben och visar upp sig på balkongen! *Nöjd*

Gotland i bilder

Vi var ju på Gotland i helgen som var. Det var en härlig helg och vi trotsade kylan och blåsten. Det var så mycket kärlek och vänskap i luften så vi värmde oss med den.
Det här var hör och häpna första gången jag var på besök på Sveriges största ö!

Mitt intryck eller tankar om Gotland är:
Pitoreskt, Gulligt, fridfullt (utanför Visby), skönt och vackert. Ja sådär som folk i allmänhet tycker om Gotland.

Lite sorgligt var det att se alla "festar" ställen som nu slummrar och väntar på alla äckliga brats som ska komma dit och vaska skumpa och skräna som få. Jag fick lite "Åh va synd på en sån fin stad" känsla. Såg en T-shirt som det stod "Pappa betalar" på, ja det säger väl allt... Brr! Så det var härligt att vara där när "dom" inte var det.

Lungt och harmoniskt, god mat och trevligt folk!

Gotland/Visby jag gillar dig!