Långsamt tar jag mig fram.

img_6097 (MMS)

Långsamt tar jag mig fram. Idag mår jag sådär, jag är trött, arg och bitter. Jag är en mörk skugga av mitt vanliga jag. Vänder om och segar hem. Måste sova lite. Varm, svettig och arg. Ganska otrevligt och med orörd sur min passerar jag mina sprudlande morgonpigga pensionärs grannar. -God morgon, hur stor har lillan blivit nu? Säger frun med näsan nere i vagnen.  Jag blundar bakom  mina solglasögon och tar ett tungt andetag. Jag får fortsätta att tycka synd om mig själv senare....

Det var en fest det!

Vi var som bekant på bröllopsfest i lördags, vi fick inte närvara vid vigseln utan ha äran att deltaga i firandet efteråt. Jag älskar bröllop (tror jag) och allt det romantiska med själva vigseln och "tager du..." delen som gör att fjärilarna i magen fladdrar hej vilt.
MEN men smaken är som baken, vissa gillar sånt och andra vill vara ensamma.
Nåväl, jag fick berättat för mig att det var väldigt kärleksfullt, avslappnat och fint.
Oavsett så var det uuuuunderbart roligt att få fira Tomas och Lotta som man och fru!
Kvällen var laddad med allt, massvis med god mat och dryck, gamla och nya vänner, snygga kläder (på dom flesta, japp man ska hissa och dissa) kärlek, glädje, skratt, tårar, vänner och starka känslor.
Det är många måsten som följer med en sån här kväll, som att "Vi måste ses". Men så är det ju. Ja, för det måste vi, för jäklars va vi trivs bra tillsammans.  Det är bra folk. Bra människor. Hjärtan av guld. Jag gillar't.
Bilder fr kvällen!

Tompa och Lotta, nu är dom Man och Fru


Familjen


Oskar


Mat


Niklas


Pratar hemlisar


Sjukt snygga tjejer


Hatt


Ankanovich


Segrare i klassen 'snyggaste herrskor'


Snyggo Åsa


Posé på oss


Finaste Rebecca


Nåväl vad är en katt på bordet?


Sydow, Erika, Johan och Lina


Sen la sig mörkret och ungdomarna sjöng
Nya familjen njuter av stunden


Så fint var det


Brudparet


Sen dansade, sjöng och spexade dom nygifta, till skarans glädje


glada


roligt


Mina fina tjejer


mingel


Bonusbild på 2 bubbliga tjejer! Det var en rolig kväll!

Utsläpp! God morgon, ute och går.

img_7413 (MMS)

Utsläpp! God morgon, ute och går. Lyssnar på Leif GW, han pratar om jordiska rättigheter, mord och pensionärer. Jag funderar på att jag kanske ska ha utsläppt hår lite oftare... Väckarklockan för det ringde när grannungen pekade på mig och ropade -Pappa!