Landet

Mormor har köpt nytt landställe, det här ligger 2 timmar från stan. Perfekt avstånd, borta men inte för långt bort. Det går fint att swisha ner hit en Fredag EM för en mysig helg.
Vi har även lyxen att få vara här själva! Just nu iaf.

Det "stora" huset är litet och mysigt, bra planerat. Nytt badrum och bra kök. 3 bäddar där. I lilla huset, gästhuset finns det nästan bara sovplatser. Vi är 4 och får precis plats här. Det är furupanel på väggarna och jag har köpt vit färg som jag har tänkt kladda på väggarna.
Närsomhelst, jag ska bara.... 😉

Vi har även åkt båt, navigerat efter bästa appen "på sjön" toppen app för en som-åkt-båt-som-barn-person som jag är.

Vi har det toppen, vi försöker komma ner i varv och här kan vi kanske lyckas med det.
Ikväll har vi bokat bastun och bryggan, vi har bokat solnedgång också, likt den igår!
Magiskt!
Älskar svensk sommar (när det är varmt).
☀️☀️☀️

Hålla ut

Jag vet... Jag har lite svårt just nu att blogga! Ich wise!
Fredrik har semester nu själv sitter jag inne på ett svalt kontor och betar av mailen. Min latte hjälper föga. Vill hellre vara med de mina. Speciellt nu när vi har haft en tuff period hemma. Jag vill bort och vara själv men nu här... Vill jag bara tillbaka till familjen.
Pussa, krama och skratta... 4 dagar sen är jag ledig i 4 veckor.

Lördagshäng

Det luktar grill i Sandudden. Det är ett sommarlöfte om något! Solen gassade på dagen men nu är det blixtar och dunder!
Vincent vår älskade son, känslomänniskan i vår familj. Högt och lågt! Heaven and hell. Han sprang ner till en kompis dom ska leka krig. Svårt det där med leksaksvapen, jag tycker att vi har ju en sund-distans-inställning till vapen. Vattenkrig, minecraftsvärd, nerfpistoler, knallpulver... Jag gillar det inte.
Alice roar sig själv, hon är en riktig kul tjej, hon sjunger och pysslar, springer omkring, leker och lever livet! Lyckligt ovetande om alla svin som finns.
Förövrigt, Har vi haft en riktigt omtumlande vecka, jag har haft svinmycket på jobbet, barnen har längtat efter ledigheten i evighet, men trötta barn ska upp och iväg på diverse ställen.
Vi har kämpat i den otroliga känslobergodalbanan med barn som är annorlunda, att förstå och nu lära oss vad allt betyder.
Jag grubblar och funderar. Jag vet att jag kommer på det. Jag är helt säker på det. Det är en trygghet.
Jag är dock lite rädd att bägaren rinner över.