Glad Fredag

Asså jag hade ett par sjukt blåa byxor när vi gick i gymnasiet, dom var aaaas-fräcka! 

Sjukt blåa. 
Så blåa att när jag idag var på Stadium på lunchen och såg ett par träningsbyxor i samma intensiva blåa färg blev jag tvungen att köpa dom. 
Byxorna är så blåa att tillochmen himlen är svartsjuk! 
Jag har en bra känsla i mina blåa braxor! 
Satan i gatan. 
Vi hade kul på den eran. Blå byxans tid! 
🙈🙉🙊

Ute

Nu när vårsolen kommer var och varannan dag, resten av tiden snöar eller regnar det. 

Men ändå så drömmer vi lite om att göra klart på tomten. Det känns som en never ending story... men jag ritar olika tomter, pergolas, uterum, Spabad, uppfarten etc. 
Jag hoppas att vi kan göra en del av allt det här. Inspiration från Pinterest såklart! 

Jag vill ha lavendel eller stäppsalvia som buskage och träd i, som gräns mot grannen vid vår parkering
Jag vill ha ett insynsskydd mellan carporten och huset.
Här är en annan bild på träden och lavendeln
Vi har noll skugga hos oss, lyxigt såklart men det behövs en sån här hörna. Det har vi nästan, vi ska bara sätta upp krokar så vi får upp seglet när det behövs.
Med lite härlig belysning kan man förlänga känslan en hel del
Sen drömmer jag om ett Spabad! Pooldrömmen har jag också MEN när det blåser är det med noll på härlighetsskalan att kliva upp ur en pool. Spabad är varmare och funkar året om!

April

Jaha, påsken snöade förbi i all hast.vi åkte till landet, hängde med min mamma. Trevligt, lugnt och mysigt! Snön kom som en chock, vi hade ju typ 20 grader för någon vecka sen, nu minusgrader, fram med vinterkläder igen... vi som bytt till Sommardäck och allt. 

Middagar med barndomsvänner (Fredriks inte mina) har vi också betat av, superroligt har vi haft. Vi var på en jätterolig 40-årsfest också som blev en bröllopsfest...🍾❤
Mycket träning såklart, ni kan nu förvänta er att jag alltid har tränat för det har jag. 
Jag klämmer in det på lunchen, direkt efter jobbet eller när kidsen sover. Jag vet att det är lite provocerande när man själv inte tränar, samvetet som pockar på och känslan av att "jag borde också". Vet ni, ja det kanske borde ni men det kan inte min träning ändra på. Det är bara du som kan göra det. Kan jag kan du!
Jag kör mina pass, jag missar ingen tid med barnen, med Fredrik. Jag hinner tvätta, laga mat, läsa läxor, pyssla med Alice, läsa med Vincent... 
Jag orkar inte heller alla dagar men jag tränar ändå för jag vet hur GLAD jag är efteråt! Endorfinerna bubblar över. Glad mamma som också är stark som orkar! 
Jag tränar 1 timma av dygnets 24 timmar, jobbar 7,5 timma, sover 8 timmar, åker bil 1timma, roddar morgonen 2 timmar, umgås med barnen och Fredrik resten av tiden... typ 5 timmar! 
Nog om det. 
Träning är så bra, jag har fått massor av nya vänner! Jättehärliga tjejer och killar!
Jag är lycklig. Jag mår bra. 

Vi planerar sommaren lite, vi funderar på att bila i Europa. Åka till Italien, Gardasjön ska vara magiskt vackert! Spännande! 

Nu ska jag pussa mina barn god natt, kasta mig i duschen och krascha i soffan!