Los Angeles

Det är så många fina minnen, nya minnen som jag har från Los Angeles. Alla dagar inbar nya äventyr men ändå samma underbar feelgood känsla. Ni vet känslan man får när allt är bra och när man faktiskt hinner stanna upp och leva i nuet. Det är en jäkligt viktig känsla, här och nu!
Vi är duktiga på det när det gäller semester vi kan jobba på det mer i vardagen, att faktiskt känna efter "Det här är riktigt bra, eller bara känna sig till freds".
Våra dagar med Malin och Tindra var ju sånna dagar. Kvällarna med hela familjen också såklart men dom är inga nattsuddare dom där inte, tur att NattUggla 1 och 2 var jetlaggade... Ha ha!
Jag är så amazed över avstånden, det är så stort. Stort land.
Vi hade en underbar dag på stranden, barnen sprang i vågorna och lekte hur bra som helst. Ja tills Vincent lekt i vågorna med Fredrik och Vincenr sögs ner till botten. Han fick sig en kyss av havet och boxade till sig en fläskläpp.
Det var jättevackert där på stranden och coola klippor reste sig majestätisk i Stilla havet. Matador Beach.
Lite roligt är att när vi sen åkte hem till Sverige såg vi exakt samma del av stranden på en stor annonsbild på LAX flygplatsen!
Bilder nedan.

Räkfest

Vi har en tradition hemma på vår gata där vi bor. Vi spelar fotboll mot varandra sen har vi en stor gemensam kräftskiva.
Fotbollen är ju en höjdpunkt utan dess like faktiskt! Våldsamt roligt att spela fotboll, det gick bättre för mig konditionsmässigt i år och vi vann ju även nu... Men jag skade ena mitt knä, nåja det läker säkert bra. Jag blev dock väldigt rädd när det hände och tänkte "helvete, hur blir det med min crossfit"
Men det känns bättre och bättre.
Kräftkalaset då? Jo det var så trevligt så!
Vi satt med våra närmaste grannar, dom tog vi även en drink med innan. Liksom husen närmast oss, 4 familjer. Barn finns det gott om, de flesta är mellan 4-12 år, det kommer bli intressant att följa barnen genom alla år...
Nu oskyldigt roliga!