Nytt nytt nytt

Vi har fått en ny baby, eller vi!?
Jag fick en iPad i Morsdag present, lyxigt värre.
Vilken helg vi haft, eller vi?!?
Jag haft, först utekväll med jobbet, mycket mycket trevligt.
Solig dag och sen en fantastiskt roligt Schlagerfest hos Sofia. Det var en höjdpunkt utan dess like. Galet roligt och kanske en och annan drink för mycket! Men gosse va kul det var. Loreen var det bästa jag sett i Schlagersvängen på år och dar.
Söndag och i det fina vädret åkte vi till huset som vi spanat på flera gånger, bestämde oss. Sen åkte vi och njöt av god mat hos min lilla Goa mamma.
Efter det så sprang barnen omkring på fotbollsplanen, Vincent, Oscar och mini flickan. Sommar och sol. Underbart!

Tack då, nu kör vi

Jag njuter i solen, Mina 15 sekunder i värmen. Jobba. Fnys. Jaja. Mera pengar till fattiglappen. Tillsammans tid för barnen och deras far. Lever med det.
En klar, en bank kvar... Sen börjar rävspelet. Rakt i fängelset utan att passera GÅ.

Bikini man

Vår lilla dotter är förkyld. Hon hostar och hackar.
Men det är förhoppningsvis som värst nu, bättre imorgon och kanske frisk till helgen?
Man blir bara så låst av att ha ett förkylt barn, det är ju så mycket man vill hinna med. Bara vara ute i solen. Njuta. Nu blir det istället återhämtning, lugnt och stilla. Feber är inte att leka med. Inte heller den äckliga ögoninflamationen Alice drog på sig. Den verkar lugna ner sig, tack vare krämen som vi fick på närakuten.

Inga bilder bjuder jag på från helgen. Men en från Thailand kan ni få. Här är en skylt som vi såg vid Templeområdet kring Big Budha. Dom har väl lite koll dom där munkarna, Speedos är ju galet fult.
No Bikini man!