Bjurs

Vi åkte upp till Bjursås i helgen som var för att åka skidor.

Vi fick väldigt mycket av den varan kan jag lova. Det var mycket, mycket mindre folk där än i Romme. Visserligen gillar vi Romme skarpt och skidåkningen är väldigt bra i Romme. Men eftersom det är mycket folk så blir det uppåkt och sorbet aktigt i backen och långa liftköer (gillar inte att vänta!).
I Bjursås har dom inte lika många nedfarter men det som är positivt är att det är lite folk, bra ordnat och fina backar. Lite brantare nedfarter än Romme inte lika flackt som Romme har.  Romme är toppen men Bjurs kommer inte långt efter! 
Vincent såg vi inte röken av, han åkte med Malins killar, som dom åkte sen, hoppade och hade svinkul!

Alice går från klarhet till klarhet (såklart) och hon är modig och klok. Jätteduktig. Åker svarta backar utan problem, utan tar sig ner på ett säkert sätt.

Vi hyrde en stuga och första kvällen hängde vi vid Malin och Stefans husvagn, my god vilken lyxvagn, ljus och jättefin med panoramafönster (den är helt ny). Vi drack bubbel i massor och eldade och grillade utanför. Ytterst trevligt!

Kvällen efter så var vi på afterski sen badade vi bubbelpool i Relaxen. Efter det var vi helt mosiga, som man blir av en härlig dag i backen, öl och jägermiester och spabad på det. Ja ni vet, vi var så där skrynkliga om händerna och stora röda kinder. God middag sen slocknade vi allihopa. 

 En superduper helg! Älskar att åka skidor!


Alice är som alla andra fascinerad av eld
Makarna Eriksson
Grillar bugare
Manchester
Se upp i backen!
Fin fin funpark! Där vinner Bjurs!
Lunchdax! Skål!
Go och glad!
Lyxigt att få uppleva detta
Lillfisen!
Hon är så duktig! 👍
Grillmästaren! ❤
Afterski i solen, med en öl, hjälmfrisyr och mobilen till barnet!
Nej det var inte alls jobbigt utan hur bra som helst! ⛷☀