Tackar ja?

img_0655 (MMS)

Tackar ja? Vi har tackat ja till en plats åt Vincent i en skola nära oss. Gud va svårt det är, det här med skolor. Där vi bor finns det en hel drös med skolor fria som kommunala. Vi valde till slut den skolan som är närmast oss och den skolan samarbetar med Vincents förskola. När allt kommer omkring så spelar nog lokaler/gårdar etc föga roll... Det som är viktigt är VEM/VILKA som kommer leda den framtida klassen... Jag önskar jag kunde se i en kula att vi gjort rätt val. Rätt val för vår son!

#1 - - ulrica:

Jag vet, skit svårt! Hualigen, kanske ett av dom svåraste valen.

#2 - - Pernilla:

Tror det är svårare för er i storstan än för oss. För oss är byns enda skola det självklara valet just nu - det finns inga andra alternativ än att låta Theo gå vidare med den grupp barn han har gått med sedan dagisstarten. Han har oxå så många kompisar här som redan nu betyder mycket för honom - gemenskap och trygghet.



När han ska börja högstadiet är valet inte lika självklart längre - då vill vi har fler alternativ att tänka över, så därför har vi redan (helt galet känns det) ställt honom i kö till olika privata alternativ...



Så stora våra små har blivit! När hände det?